Μετά από μία απογοητευτική χρονιά στη Euroleague, η Βιλερμπάν ψάχνει τις κατάλληλες μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στη διοργάνωση. Η γαλλική ομάδα έχει ρίξει το βάρος της στο NBA, αποκτώντας τον Σακίλ Χάρισον των Μέμφις Γκρίζλις.

Ενίσχυση στη Euroleague με μεταγραφή από το NBA για τη Βιλερμπάν

Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά για τη Βιλερμπάν, καθώς παρά τις εκπλήξεις που έκανε στο φινάλε, δεν κατάφερε να αποφύγει την 17η θέση, γεγονός που δυσαρέστησε τόσο τη διοίκηση αλλά και τους οπαδούς της.

Για να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα χρονιά, η γαλλική ομάδα έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές της, με τις επιλογές να είναι κυρίως παίκτες που αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα το NBA.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Άντμιραλ Σκόφιλντ, η Βιλερμπάν συμφώνησε για έναν χρόνο με τον Σακίλ Χάρισον. Ο Αμερικάνος γκαρντ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις αλλά δεν κατάφερε προκριθεί στα Playoffs της διοργάνωσης.

Στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στη G-League ενώ έχει μέσο όρο πόντους 14,2 με 32.8% στο τρίποντο. Στη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς σε τρεις αγώνες, είχε μέσο όρο δύο λεπτά συμμετοχής με 0,7 πόντους και 0,7 ριμπάουντ.