Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού AKTOR πως αποχωρεί από την ομάδα ο Λούκα Βιλντόζα, ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Βλέποντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την επιλογή του Αργεντίνου παίκτη να μην τον κάνει unfollow στα social media.

Το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την κίνηση του Λούκα Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα πήρε την απόφαση να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο από εκείνο του Κώστα Σλούκα την προηγούμενη χρονιά και πήγε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο γκαρντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη από τους Πειραιώτες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω μίας ανάρτησης του στα social media την απόφαση του Λούκα Βιλντόζα να μην τον κάνει unfollow παρά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

"Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα, στο δίνω. Γνωρίζοντας πως ήταν να πας στον Ολυμπιακό πήρες κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο για να αποδεσμευθείς. Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Και εσύ φίλε ενώ σου λένε ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει.

Έχεις @@ ρε φίλε, εγώ σε πάω. Κάθε καλό σου εύχομαι, ακόμα και αν σε εξαναγκάσουν. Γιατί μάλλον θα σου πουν κιόλας ότι δεν θα σε βάζουν ούτε 1'', αν με ακολουθείς. Καλή συνέχεια", σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στα social media.