Από το Σακραμέντο στο... Τορόντο ο Σάσα Βεζένκοφ! Οι Ράπτορς που απέκτησαν με trade τον Βούλγαρο φόργουορντ από τους Κινγκς, καλωσόρισαν τον παίκτη στην ομάδα τους μέσω ανάρτησής τους στους επίσημους λογαριασμούς στα social media τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/07). Η... αρχή έγινε και πλέον μένει να φανεί αν η νέα χρονιά θα βρει ξανά τον Σάσα στο NBA και αν η νέα του ομάδα θα του δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο παρκέ.


Οι Ράπτος καλωσόρισαν τον Σάσα Βεζένκοφ στο Τορόντο

Το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ είναι κάτι που δεν απασχολεί μόνο το NBA αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Η περίπτωση του παραμένει "ανοικτή" καθώς δεν έχουν ξεκαθαρίσει προς ώρας οι διαθέσεις των Ράπτορς και αν τελικά θα του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί και να ενισχύσει επί της ουσίας την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν, τη στιγμή που βρίσκονται στο προσκήνιο και περιμένουν σε μια... γωνία τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Ο μάνατζερ του άλλωστε, Νίκος Λώτσος είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως προτεραιότητα για τον Βεζένκοφ είναι το NBA, στη συνέχεια η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη που είναι οι "ερυθρόλευκοι" και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν τα δυο πρώτα τότε θα προχωρούσαν σε σοβαρές συζητήσεις με άλλες ομάδες. Πάντως, αυτό που υποστηρίζεται στην Αμερική είναι ότι οι Ράπτορς θα του δώσουν την ευκαιρία να παίξει και μένει να φανεί αν εντέλει θα γίνει... κάτοικος Τορόντο.