Σούπερ ντέρμπι από τα... προημιτελικά στο Copa America! Η Βραζιλία δεν κατάφερε να "λυγίσει" την αξιόμαχη Κολομβία που "κλέβει" τις εντυπώσεις, αρκέστησε στην ισοπαλία 1-1 με αποτέλεσμα να τερματίσει στην δεύτερη θέση και να βρίσκει στον δρόμο της για την φάση των "8" την Ουρουγουάη. Η... τύχη χαμογέλασε στους φίλους του ποδοσφαίρου που θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια "τιτανομαχία" από... νωρίς! Ως πρώτοι προκρίθηκαν οι Κολομβιανοί, εκπληκτικός για ακόμη μια φορά ο Χάμες Ροντρίγκες που αποθεώθηκε. Με τον Παναμά θα τεθεί αντιμέτωση στα προημιτελικά η Κολομβία.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Κόστα Ρίκα πήρε τη νίκη (2-1) της... τιμής απέναντι στην Παραγουάη και οι δυο τους έμειναν εκτός συνέχειας. Οι Κοσταρικανοί πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κάλβο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα του και έβαλαν τις βάσεις για νίκη από νωρίς όταν και στο 7ο λεπτό ο Αλκόβερ έγραψε το 2-0. Οι Παραγουανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Σόσα στο 55ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fmwpmkqsrt)

Ισόπαλες Βραζιλία και Κολομβία - Κόντρα στην Ουρουγουάη η "σελεσάο" στους "8" του Copa America

Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατό στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ρυθμός ήταν από την αρχή καταιγιστικός. Η Κολομβία ήταν αυτή που "άγγιξε" το 1-0 στο 8ο λεπτό ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το... μέρος του Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βάργκας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fmgcoqq5ih)

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, η Βραζιλία έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Μόλις στο 12ο λεπτό η "σελεσάο" προηγήθηκε με 1-0 χάρη στην καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραφίνια που έδειξε την... κλάση του στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί στο "παραθυράκι" της εστίας.

Η ισοφάριση για την Κολομβία ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (45+2) με τον Μουνιόθ ο οποίος με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fo7fvz3itt)

Στο δεύτερο μέρος, οι Κολομβιανοί είχαν τα ηνία και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη όταν ο Μπορέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή ωστόσο η προσπάθεια του δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Άλισον.

Ο αρχηγός Χάμες Ροντρίγκες που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ονειρική πορεία της Κολομβίας που προκρίθηκε ως πρώτη στα προημιτελικά, αποθεώθηκε από τους φίλαθλους όταν και έγινε αλλαγή και φυσικά ο ίδιος ανταπέδωσε με χειροκρότημα αναγνωρίζοντας την στήριξη στο πρόσωπο του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fnvju4vilt)