Το "μενού" των σημερινών (03/07) αθλητικών μεταδόσεων πέρα από την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος στο Προολυμπιακό Τουρνουά έχει και αρκετή... δόση ποδοσφαίρου, με τις ελληνικές ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους! Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την την βελγική Μπέρχοτ,o Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την Πάφο, ενώ ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ Λάρνακας. Αναλυτικά οι ώρες των αναμετρήσεων οι οποίες θα καλυφθούν όλες τηλεοπτικά.

Παράλληλα, στο αθλητικό πρόγραμμα υπάρχει και τένις, με την Μαρία Σάκκαρη (No.9) να αντιμετωπίζει την Ολλανδή (Νο56 του κόσμου), Αράντσκα Ρους για τον δεύτερο γύρο του WimbledonΗ Ελληνίδα τενίστρια έχει αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν με τη Ρους στο Wimbledon, συγκεκριμένα στον 1ο γύρο το 2021 όπου και είχε επιβληθεί εύκολα με 2-0 σετ. Συνολικά, η Μαρία είναι αήττητη σε πέντε αγώνες απέναντι στην Ρους, με την τελευταία συνάντησή τους να είναι πέρυσι, στη Μαδρίτη (6-4, 6-4). Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο παίκτριες συγκρούονται σε Grand Slam. Ο αγώνας τους αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 17:00, ενώ θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.


Τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε φιλικά ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Την... αρχή των φιλικών θα κάνει η ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει την βελγική Μπέρσχοτ (14:00, COSMOTE SPORT 1), ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή του Burgh-Haamstede, στο προπονητικό κέντρο της FC De Westhoek όπου προετοιμάζεται η "Ένωση". Το φιλικό θα αποτελείται από τέσσερα 30λεπτα. Μετά την βαριά ήττα (6-0) στο πρώτο φιλικό από την Άλκμααρ ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δει βελτιωμένη την εικόνα των παικτών του, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2bmcp95vwi1)
O Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ένα δυνατό φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Πάφο (19:00, COSMOTE SPORT 1). Οι "πράσινοι" ήταν καταιγιστικοί κόντρα στην Χάους Ιμ Έμσταλ, στο πρώτο φιλικό τους όπου "ισοπέδωσαν" την αντίπαλο τους με το ευρύ 14-0 υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό όπως ο Μπακασέτας, ο Κώτσιρας και ο Λημνιός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2cplgg08jmh)
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να δίνουν το πρώτο τους "τεστ" κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (19:00, NOVASPORTS 2). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από μια σπουδαία χρονιά που πανηγύρισε το πρωτάθλημα, θα έχει την ευκαιρία να δει την εικόνα των παικτών του σε αγώνα μετά την ανάπαυλα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος κινείται συντηρητικά καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ένα σφίξιμο.



Τα σημερινά φιλικά των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

14:00 ΑΕΚ - Μπέρχορστ COSMOTE SPORT 1HD
19:00 Παναθηναϊκός - Πάφος COSMOTE SPORT 1HD
19:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Λάρνακας NOVASPORTS 2HD


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

14:00 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – Μπέρσχοτ Φιλικός Αγώνας

15:00 Novasports 6HD Wimbledon Τένις

15:30 Novasports Prime Αράντσα Ρους – Μαρία Σάκκαρη Wimbledon Τένις

17:30 ΕΡΤ3, Novasports Start Κροατία – Νέα Ζηλανδία Προολυμπιακό Τουρνουά

17:30 COSMOTE SPORT 1 HD Παναθηναϊκός – Πάφος Φιλικός Αγώνας

19:00 Novasports 2HD ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Λάρνακας Φιλικός Αγώνας

21:00 ΕΡΤ1, Novasports Start Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα Προολυμπιακό Τουρνουά