Ο Λούκα Βιλντόσα άλλαξε μπασκετική "στέγη" και πλέον από το ΟΑΚΑ θα αγωνίζεται στο παρκέ του... ΣΕΦ! Ο Αργεντινός γκαρντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά τον Παναθηναϊκό AKTOR, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να τον ανακοινώνει με συμβόλαιο διετούς διάρκειας. ΤΟ ΣΕΦ είναι έτοιμο να υποδεχθεί όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την εντυπωσιακή σύντροφο του, Μιλίτσα Τάσιτς η οποία είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες βολεϊμπολίστριες.



Η Μιλίτσα Τάσιτς έτοιμη να "ρίξει" το ΣΕΦ μαζί με την μεταγραφή του Βιλντόσα στον Ολυμπιακό

Στα γήπεδα πέρα από τους παίκτες που "κλέβουν" την παράσταση στο παρκέ, μονοπωλούν το ενδιαφέρον με την ομορφιά τους και οι συντρόφοι τους που μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων στις κερδίκες. Το ΣΕΦ είναι έτοιμο να υποδεχθεί την αγαπημένη του Λούκα Βιλντόσα, Μιλίτσα Τάσιτς η οποία αναμένεται να "γκρεμίσει" τα πάντα με την ομορφιά της.



Η Μιλίτσα είναι Σέρβα βολεϊμπολίστρια και δίχως αμφιβολία μια από τις ομορφότερες παίκτριες του αθλήματός της. Με τον Βιλντόσα είναι ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι, ενώ τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα και φυσκά τον στηρίζει δια ζώσης στους αγώνες του. 


Από τότε που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR "συστήθηκε" στο ελληνικό κοινό καθώς δίνει το παρών σε αγώνες του αγαπημένου της, ενώ είχε βρεθεί και στην Γερμανία για το Final Four της Εuroleague δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στον Βιλντόσα.


Πλέον, θα ομορφαίνει τις εξέδρες του ΣΕΦ, εκεί που θα δει τον αγαπημένο της να αγωνίζεται για τα επόμενα δυο χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα με την οποία φιλοδοξεί να πανηγυρίσει τρόπαια και επιτυχίες.





Οι "ερυθρόλευκες" καρδιές της Μιλίτσα μετά την ανακοίνωση του Βιλντόσα

H Μιλίτσα Τάσιτς λίγο μετά την ανακοίνωση του Λούκα Βιλντόσα από τον Ολυμπιακό, έσπευσε να αναδημοσιεύσει στα social media της την ανάρτηση των Πειραιωτών όπου καλωσόρισαν τον Αργεντινό στην ομάδα και πρόσθεσε "ερυθρόλευκες" καρδιές δείχνοντας τη στήριξή της στο επόμενο βήμα του αγαπημένου της.

milica_vildosa