Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται εν μέσω εξελίξεων αναφορικά με το μέλλον του το οποίο εγείρει αρκετά ερωτηματικά για το που τελικά θα τον βρει. Στο NBA ή στην Ευρώπη; Ο Βούλγαρος φόργουορντ πήγε με trade από τους Κινγκς στους Ράπτορς και όλοι ανυπομονούν για το αν το Τορόντο θα του δώσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει. Φυσικά, κάπου εκεί υπάρχει και ο... Ολυμπιακός που θέλει να τον "ντύσει" ξανά στα ερυθρόλευκα.


Στην Βουλγαρία άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον Σάσα Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί διακαώς να δει τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέψει ξανά στο λιμάνι και αποφάσισε να το δείξει έμπρακτα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο Χρήστος Μπαφές και ο Γιώργος Σκινδήλιας βρέθηκαν στην Βουλγαρία για να συναντήσουν τον Βούλγαρο φόργουορντ και να του εκφράσουν το πόσο θα ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε MVP της Euroleague τη σεζόν 2022/23.

Φυσικά, όλα έγιναν στο πλαίσιο μιας απλής συζήτησης από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ ανήκει στους Ράπτορς. Απλά έγινε μια επισήμανση ότι η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή για τον ίδιο και πόσο θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν στην... γωνία και βρίσκονται σε αναμονή για να δουν το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το τι θα αποφασίσουν να κάνουν οι Ράπτορς μαζί του και τι ο ίδιος θα επιλέξει να ακολουθήσει. 

Πάντως, έκαναν μια κίνηση που λίγο - πολύ δείχνει τις προθέσεις του Ολυμπιακού να τον "ντύσει" ξανά στα ερυθρόλευκα. Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι ο μάνατζερ του Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος είχε αναφέρει ότι μετά το NBA προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός που είναι καιη τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο Σάσα στην Ευρώπη.