Στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του προχωρά ο Παναθηναϊκός! Μετά το άδοξο τέλος στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" στράφηκαν σε νέες λύσεις και βρήκαν τον "εκλεκτό" στο πρόσωπο του Πορτογάλου Πέδρο Ρεμπότσο. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, ενώ απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να δρομολογηθεί η μεταγραφή του και να "ντυθεί" ο παίκτης στα "πράσινα".

Ο Ρεμπέτσο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Καλίζ, ενώ το 2021 είχε αποτελέσει μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ ωστόσο δεν βρέθηκε η "χρυσή" τομή για να επιτευχθεί το deal και να γίνει... κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Πορτογάλου μπακ, Ρεμπότσο στον Παναθηναϊκό

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήθελε έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ο οποίος θα κάλυπτε το κενό του Χουάνκαρ στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Πέδρο Ρεμπότσο φέρεται πως έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Ουρουγουανός τεχνικός και έρχεται να πλαισώσει μαζί με τον Φίλιπ Μπλαντένοβιτς το αριστερό άκρο της άμυνας. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται στην τελική... ευθεία της μεταγραφής.

Pedro Rebocho - Goals and Skills | Lech Poznań

Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός αποχώρησε από την Αλ Καλίζ και το Σαουδικό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις δανέλες των Γκινγκάμπ, Λεχ Πόζναν, Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλα τα "μικρά" ηλικιακά κλιμάκια της Πορτογαλίας ωστόσο δεν κατάφερε να "ανέβει" στην πρώτη ομάδα της... παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με την Αλ Καλίζ αγωνίστηκε σε 37 ματς μοιράζοντας οκτώ ασίστ. Ο ίδιος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα.

Pedro Rebocho - Dribbling Skills, Crosses & Passes (Beşiktaş JK 2019/2020)