Το πρώτο της φετινό απόκτημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης! Η "βασίλισσα" ενισχύθηκε με τον Δομινικανό γκαρντ Αντρές Φελίζ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 27χρονος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπανταλόνα, ενώ θα τον βρει μπροστά της η Εθνική Ελλάδος στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά με τη Δομινικανή Δημοκρατία στο ΣΕΦ.

Μεταγραφική ενίσχυση με Αντρές Φελίζ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη μεταγραφή του Αντρές Φελίζ στην ομάδα, έναν παίκτη τον οποίο επιθυμούσαν διακαώς να εντάξουν στο δυναμικό τους οι Μαδριλένοι, οι οποίοι για να τον κάνουν δικό τους από την Μπανταλόνα χρειάστηκε να καλύψουν το buy out. Ο Δομινικανός γκαρντ ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας στην ACB και της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στο Eurocup.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Φελίζ είχε κατά μέσο όρο 15 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ μέτρησε κατά μέσο όρο 14,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ και 2,1 κλεψίματα με 45,6% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup. Ο ίδιος είναι η πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ για φέτος, ενώ έχει προηγηθεί και η ανανέωση του Μάριο Χεζόνια.