Το γεγονός πως οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισαν να διαλέξουν τον Μπρόνι στο Draft του NBA, αυτόματα έπεισαν και τον ΛεΜπρον Τζέιμς να παραμείνει στην ομάδα. Ο "Βασιλιάς" μπορεί να αρνήθηκε το υπάρχον συμβόλαιο που είχε, αλλά υπέγραψε καινούργιο max με τους "λιμνάνθρωπους".

Παραμένει στο NBA και τους Λος Άντζελες ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Τι κι αν βαδίζει αισίως στα 40 του χρόνια, ο ΛεΜπρον Τζέιμς παραμένει κομβικός για τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα, με την επιλογή του Mπρόνι στο Draft να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2b5g06097nt)
Ο "King James" όπως τον αποκαλούν τα τελευταία χρόνια αποφάσισε αρχικά να αφήσει το συμβόλαιο που είχε με την ομάδα του Λος Άντζελες, αλλά ουσιαστικά το έκανε για να διαπραγματευτεί ένα ακόμη καλύτερο και το πέτυχε.

Ο ΛεΜπρον συμφώνησε με τους Λέικερς με το max συμβόλαιο των 104 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ τη δεύτερη σεζόν θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα χωρίς να υπάρχει πιθανότητα ανταλλαγής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxke21mo7yh5)
Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA βρίσκεται από το 2018 στο Λος Άντζελες, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το 2020 και το πρώτο "In Season Tournament" τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας συνολικά 25,7 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 8,3 ασίστ.