Ένας από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ τον Άρη να επιστρέψει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από πολλά χρόνια ήταν ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Άκη Μάντζιου για τη νέα χρονιά που ξεκινάει, με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σουλεϊμάνοφ ο Άρης

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Άρης, ο οποίος ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σάπι Σουλεϊμάνοφ από την Κράσνονταρ. Ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια για να γίνει... αυτομάτως παίκτης της ομάδας, με τους "κιτρινόμαυρους" να δίνουν 500.000 ευρώ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn4zvqwz8b5)
Ο Άρης έδωσε σήμερα (03/07) τα χρήματα στη ρώσικη ομάδα και συμφώνησε με τον Σουλεϊμάνοφ για τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοινώνοντας μάλιστα την απόκτηση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κράσνονταρ έχει δεχθεί τιμωρία πέντε αγωνιστικών για τα γεγονότα που συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα στην αγορά των δικαιωμάτων του Magomed - Shapi Suleymanov από την Κράσνονταρ, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου, μετά τη λήξη του δανεισμού του. Ο Shapi υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας (30 Ιουνίου 2026)."