Ο Ολυμπιακός έχει δείξει με κάθε τρόπο στον Αγιούμπ ελ Κααμπί πως θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Η πρόταση των "ερυθρόλευκων" είναι πολύ μεγάλη, αλλά ο Μαροκινός επιθετικός δεν έχει αποφασίσει ακόμη, με τους Βέλγους να αναφέρουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον πήρε τηλέφωνο για τη μεταγραφή στη Φενερμπαχτσέ.

Προσπαθεί να πείσει ο Μουρίνιο τον Ελ Κααμπί για μεταγραφή στη Φενερμπαχτσέ

Είναι γνωστό πως η εξαιρετική χρονιά του Αγιούμπ ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έφερε αρκετούς "μνηστήρες" για τον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του στους "ερυθρόλευκους" αλλά ούτε έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mi4hmh77m1)
Ο Βέλγος δημοσιογράφος -που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ- αναφέρει σε ανάρτησή του πως η Φενερμπαχτσέ έχει δώσει διορία στον Μαροκινό επιθετικό για να απαντήσει στην πρόταση για το διετές συμβόλαιο που του έχει προσφέρει.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, πήρε τηλέφωνο ο ίδιος τον Αγιούμπ ελ Κααμπί έτσι ώστε να τον πείσει να δεχθεί το συμβόλαιο που του προτείνει η Φενερμπαχτσέ, την ίδια ώρα που ομάδες από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.