Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στην πρώτη του χρονιά στη Euroleague ήταν αναμφίβολα ο Κόντι-Μίλερ ΜακΙντάιρ, με τον Αμερικανό γκαρντ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπασκόνια, γεγονός που του άνοιξε τον δρόμο για μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα.

Μεταγραφή με γνώμονα πορεία στη Euroleague ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη για τη νέα του χρονιά στη Euroleague προχώρησε ο Ερυθρός Αστέρας, με την ομάδα της Σερβίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Κόντι-Μίλερ ΜακΙντάιρ λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από την Μπασκόνια.



Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε πράγματα και... θαύματα στη πρώτη του χρονιά στη Euroleague, με το triple double κόντρα στη Βιλερμπάν να γράφει ιστορία, ενώ οι 20 ασίστ που μοίρασε στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το νέο ρεκόρ στη διοργάνωση.

Miller-McIntyre makes history with assist record, triple-double!


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε στο πρόσωπο του ΜακΙντάιρ έναν δημιουργό που θα απελευθερώσει τους Τεόντοσιτς και Νέντοβιτς για να μπορούν με άνεση να παίρνουν τα σουτ, όπως άλλωστε έκανε και ο Χάουαρντ στην Μπασκόνια.

Αυτή είναι η πέμπτη προσθήκη για τον Ερυθρό Αστέρα που έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Ούρος Πλάβτσιτς, Αϊζέια Κάνααν, Νίκολα Κάλινις και Μάικ Ντάουμ, με τη σερβική ομάδα να ενισχύεται με στόχο ένα πολύ καλύτερο πλασάρισμα τη νέα χρονιά στη Euroleague.

O ΜακΙντάιρ στην πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση είχε κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 7,3 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του μέχρι τα Playoffs, ενώ στην ACB ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 10,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ.