Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως κύριο θέμα τις μάχες στο Wimbledon, με τους λάτρεις του τένις να μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο. Από την άλλη το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ συνεχίζεται κανονικά με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Αίγυπτο.

Με το βλέμμα στα ημιτελικά η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αίγυπτο

Η Ελλάδα παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα επικράτησε 109-82 της Δομινινακής Δημοκρατίας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται την Αίγυπτο (21:00) με μοναδικό στόχο το 2/2.

Η "επίσημη αγαπημένη" περιμένει να δει ποια θα είναι η αντίπαλός της στα ημιτελικά του τουρνουά, καθώς η Νέα Ζηλανδία έκανε την έκπληξη κόντρα στην Κροατία επικρατώντας 90-86 και αν κερδίσει ή ηττηθεί με εννέα πόντους και κάτω από τη Σλοβενία, η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς θα αποκλειστεί.
 

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να ταλαιπωρήθηκε για περίπου 2,5 ώρες κόντρα στον Ντάνιελ αλλά πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Εμίλ Ρουζουβόρι, με στόχο τη νίκη που θα τον κάνει να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής -που βρίσκεται στην 11η θέση της παγκόσμιας κατατάξης της ATP- θα βρει απέναντί του τον Φινλανδό που επικράτησε διά πυρός και σιδήρου του ΜακΝτόναλντ με 3-2 σετ και βρέθηκε στον επόμενο γύρο του Wimbledon.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: 

15:00 NOVASPORTS 6 Τουρνουά Τένις Γουίμπλεντον - 4η Ημέρα 
15:30 NOVASPORTS PRIME Τουρνουά Τένις Γουίμπλεντον - 4η Ημέρα
17:30 NOVASPORTS PRIME Εμίλ Ρουζουβόρι - Στέφανος Τσιτσιπάς - Γουίμπλεντον
17:30 ΕΡΤ3 + NOVASPORTS START Νέα Ζηλανδία - Σλοβενία Προολυμπιακό Τουρνουά
21:00 ΕΡΤ1 + NOVASPORTS START Ελλάδα - Αίγυπτος Προολυμπιακό Τουρνουά