Τα ρόστερ τα οποία θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι αναμφίβολα... τρομακτικά με τις χώρες να κατεβάζουν όλα τα αστέρια τους στο μεγαλύτερο ραντεβού του καλοκαιριού. Το ίδιο πραγματοποιεί και η Γαλλία που από τα φιλικά κιόλας δέιχνει πως δεν αστειεύεται.

Φιλική 50άρα της Γαλλίας στη Τουρκία του Εργκίν Αταμάν

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να οδηγήσει τη Γαλλία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παρίσι, με τον σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς να γνωρίζει καλά πως μπορεί εκείνος και οι συμπαίκτες του να κάνουν την υπέρβαση στην έδρα τους.

Από τα πρώτα κιόλας φιλικά της προετοιμασίας - έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της ως οικοδέσποινα - απέδειξε πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα με την Τουρκία να είναι το μεγάλο θύμα, καθώς βρέθηκε μπροστά της και το πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ουσιαστικά, αφήνοντας τους "τρικολόρ" να κάνουν πάρτι και στις δύο πλευρές του παρκέ και να τους συντρίψει τελικά με 50(!) πόντους διαφορά (96-46) στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στους αντιπάλους τους.

Κορυφαίος για την αρμάδα του Βενσάντ Κολέ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γουεμπανιάμα, ο οποίος χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές πέτυχε 24 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ ενώ φιλοδώρισε και με τρεις τάπες τους αντιπάλους του που έκαναν το... λάθος να βρεθούν μπροστά του.

Ο Γιαμπουσέλε πρόσθεσε από τη πλευρά του 14 πόντους, με τον Γκομπέρ να συμπληρώνει άλλους 10, την ώρα που για την Τουρκία ο μόνος που προσπάθησε ήταν ο Σανλί που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 πόντους χωρίς βέβαια να αλλάξει σε τίποτα την έκβαση του αγώνα.

FRANCE vs TURKEY | FULL GAME HIGHLIGHTS | July 3, 2024