Μπορεί να μη... μάτωνε τα δίχτυα, αλλά ο Άντραζ Σπόραρ έδωσε αρκετές φορές λύσεις στον Παναθηναϊκό όταν χρειάστηκε. Οι "πράσινοι" έδωσαν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν με μεταγραφή και τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σλοβενία η Σλόβαν Μπρατισλάβας ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.

Ενδιαφέρεται για τη μεταγραφή του Σπόραρ του Παναθηναϊκού η Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η φοβερή σεζόν του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφερε στο περιθώριο τον Άντραζ Σπόραρ, με τον Σλοβένο επιθετικό να χάνει τη θέση του βασικού από τον Έλληνα σκόρερ και να έρχεται αρκετές φορές από τον πάγκο στις αναμετρήσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cy8n5pu7zu1l)
Το ίδιο δε συνέβη όμως στην περίπτωση της Εθνικής Σλοβενίας, με τον Σπόραρ να ξεκινάει και στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε η χώρα του στο Euro 2024 και παρά το γεγονός πως δεν σκόραρε ήταν μέσα στις φάσεις και βοήθησε αρκετά τη χώρα του να φτάσει μέχρι τους "16".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d21n08sg0n2p)
Οι εμφανίσεις του φαίνεται να τράβηξαν τη προσοχή της ομάδας που έκανε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει δείξει αρκετά έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θέλει να τον αγοράσει. 

Ο Σπόραρ αγωνίστηκε στη Μπρατισλάβα για δύο χρόνια από το 2018 μέχρι το 2020 και σε 78 παιχνίδια με τη φανέλα της σκόραρε 60 γκολ και μοίρασε 17 ασίστ, γεγονός που τον έκανε την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του συλλόγου με 6 εκατομμύρια ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.