Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής έχει κάνει δύο εξαιρετικές χρονιές με την "Ένωση", γεγονός που προσέλκυσε αρκετούς μνηστήρες που ενδιαφέρονται για μεταγραφή.

Διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πινέδα με την Μοντερέι η ΑΕΚ

Ακόμη ένα επεισόδιο φαίνεται πως εξελίσσεται στο... σίριαλ της μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα, με τον δημοσιογράφο, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, να αναφέρει πως ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Μοντερέι για να επιστρέψει στη χώρα του.



Την ίδια ώρα όμως από την ΑΕΚ αναφέρουν πως υπάρχει μία "αστεία" πρόταση από τη πλευρά της μεξικάνικης ομάδας την οποία και απέρριψε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη, γεγονός που δείχνει πως περιπλέκονται ακόμη περισσότερο τα πράγματα ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Ματίας Αλμέιδα δε θέλησε να σχολιάσει το γεγονός όταν ρωτήθηκε μετά το φιλικό κόντρα στη Μπέρσχοτ με τις εξελίξεις να αναμένονται... καυτές τις επόμενες ημέρες, καθώς δεν είναι σαφές αν οι πληροφορίες του Αργεντίνου δημοσιογράφου είναι για να πιέσουν την "Ένωση" ή αν έχουν όντως προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις.

Ο Πινέδα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε ολιγοήμερη άδεια μιας και βρισκόταν στο Copa America στις ΗΠΑ με τη φανέλα του Μεξικού, αλλά με το δικό του χαμένο πέναλτι στον αγώνα κόντρα στη Βενεζουέλα να στοιχίζει την πρόκριση στη χώρα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2akat5ehc2h)