Ο Ολυμπιακός έχει δείξει με κάθε τρόπο πόσο πολύ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αγιούμπ ελ Κααμπί, αλλά όσο ο Μαροκινός επιθετικός δεν δίνει την απάντησή του, οι "ερυθρόλευκοι" κοιτούν κι άλλες λύσεις, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως ενδιαφέρονται για τη μεταγραφή του Βενσάν Αμπουμπακάρ.

Σκέφτεται τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ για αντικαταστάτη του Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός

Η απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι "ερυθρόλευκοι" να κινηθούν για δύο αν τελικά δεν πει το πολυπόθητο "ναι" ο Αγιούμπ ελ Κααμπί στην πρόταση που του έχει κάνει ο σύλλογος του Πειραιά.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει αρκετούς "μνηστήρες" που τον κυνηγούν, με τη Φενερμπαχτσέ να έχει μπει δυνατά στο κόλπο, με δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε επικοινωνία μαζί του για να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία.

Οι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, καθώς αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Βενσάν Αμπουμπακάρ από την Μπεσίκτας αν τελικά δεν συμφωνήσει με τον Ελ Κααμπί.



Ο Καμερουνέζος σέντερ φορ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ομάδα, αλλά όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρήσει από το σύλλογο. Κάτι που φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν οι "ερυθρόλευκοι" και να προχωρήσουν τη μεταγραφή του.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με την Μπεσίκτας, έχοντας 12 γκολ, δείχνοντας πως δεν έχει χάσει την εκτελεστική του ικανότητα. Από την άλλη σε 100 συμμετοχές με την εθνική του Καμερούν ο Αμπουμπακάρ έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα για 39 φορές.

VINCENT ABOUBAKAR AMAZING SKİLLS & GOALS • BEŞİKTAŞ - 2021 • HD •