Η Αναντολού Εφές προσπαθεί να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την απομάκρυνση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο της. Η τούρκικη ομάδα έκανε πολύ κακή σεζόν στη Euroleague και θέλει μέσω των μεταγραφών να επανέλθει εκεί που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ενισχύεται με μεταγραφή από το NBA για τη Euroleague η Αναντολού Εφές

Η αλλαγή σελίδας στην Αναντολού Εφές με την απομάκρυνση του Εργκίν Αταμάν - που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό AKTOR και κατέκτησε τη Euroleague - δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η τούρκικη ομάδα δεν κατάφερε να μπει ούτε στα Playoffs της διοργάνωσης.

Η προσθήκη του Τσαν στη τεχνική ηγεσία της ομάδας αποδείχθηκε λανθασμένη, με τον Μιγιάτοβιτς να τον διαδέχεται και να βελτιώνει κάπως την εικόνα της, χωρίς όμως να κατάφερει να την οδηγήσει έστω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία.

Οι ιθύνοντες της ομάδας τον εμπιστεύτηκαν όμως και ανανέωσαν το συμβόλαιο του, κάνοντας μάλιστα δύο ισχυρές μεταγραφές με τους Βενσάν Πουαριέ και Ρόλαντς Σμιτς, ενώ ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Στάνλεϊ Τζόνσον που έχει πολλές συμμετοχές στο NBA.



Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Αμερικάνος φόργουορντ αγωνίστηκε συνολικά σε οκτώ σεζόν, ενώ στη τελευταία του με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς σε 30 αναμετρήσεις είχε 5,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε περίπου 15 λεπτά συμμετοχής.

Anadolu Efes'in Yeni Transferi Stanley Johnson