Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, κερδίζοντας εύκολα τη Δομινικανή Δημοκρατία. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 32 πόντους σε μία αναμέτρηση που έδωσε το παρών ο Εμμανουήλ Καραλής και ευχήθηκε τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ραντεβού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού "έκλεισαν" Αντετοκούνμπο και Καραλής

Το πρώτο από τα τέσσερα βήματα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού για την Ελλάδα έγινε, με την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία στη δική της πρεμιέρα στο Προολυμπιακό τουρνούα που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Το γήπεδο γέμισε από κόσμο, ενώ σημαντικές προσωπικότητες του χώρου και όχι μόνο έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε φωτογραφία με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής - που έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.93 πριν λίγες ημέρες - συναντήθηκε με την οικογένεια Αντετοκούνμπο και βγάλανε μία φωτογραφία την οποία ανήρτησε ο ίδιος στα social media στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το Παρίσι.

Στη φωτογραφία βρέθηκε ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας με τον Καραλή να υπόσχεται δείπνο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα του "Dinner in Paris", θέλοντας να δώσει τη δική του ώθηση στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση