Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Premier League αλλά κατάφερε να τη "σώσει" στο τέλος κερδίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευρωπαϊκή πρόκριση για την ομάδα.

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ήταν ευχαριστημένοι από τον Ολλανδό προπονητή, γι' αυτό το λόγο έψαξαν εναλλακτικές λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας μάλιστα συζητήσεις με τον Τόμας Τούχελ ο οποίος όμως επέλεξε να μείνει μακριά από τους πάγκους.

Το συγκεκριμένο νέο ουσιαστικά έκανε τον Έρικ Τεν Χαγκ να παραμείνει στο... τιμόνι της ομάδας, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει τελικά την απόφαση να του ανανεώσει και το συμβόλαιο το οποίο είχε μέχρι το 2026, κρατώντας τον για δύο ακόμη χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ".



Ο ίδιος ο προπονητής σε δηλώσεις του μετά την ανανέωση ανέφερε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθαμε σε συμφωνία με τη διοίκηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε παρέα. Κοιτώντας πίσω στα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα δύο τρόπαια που κατακτήσαμε και υπάρχουν πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που βρισκόματαν όταν ανέλαβα την ομάδα.

Παρόλα αυτά, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο για να επιστρέψουμε στα επίπεδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διεκδικώντας πολλούς εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους".