Έτοιμος να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό είναι ο Ντάνι Γκαρθία, με τον Ισπανό χαφ να φτάνει πριν λίγη ώρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Παρά το γεγονός πως υπήρξαν ομάδες που διεκδίκησαν την υπογραφή του Ντάνι Γκαρθία, ο Ισπανός χαφ αποφάσισε να κρατήσει το λόγο που έδωσε στον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έφτασε στην Αθήνα με στόχο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο 34χρονος μέσος έχει μεγάλη εμπειρία, γεγονός που έκανε τον Ισπανό τεχνικό των "ερυθρολεύκων" να επιμένει για την απόκτηση του από τη στιγμή που γνώριζε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο Βιθέντε Ιμπόρα που επιστρέφει στη Λεβάντε.

Ο Ντάνι Γκαρθία έπαιξε σε 195 παιχνίδια με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας ένα γκολ και επτά ασίστ, ενώ στη καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πάνω από 300 αγώνες στη La Liga, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δίνει το... πράσινο φως για τη μεταγραφή στου Πειραιώτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2gphjasqert)