Το Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια συνεχίζεται κανονικά με την Ισπανία να μην πέφτει θύμα εκπλήξεως, καθώς κατάφερε έστω και με δυσκολία να επικρατήσει της Ανγκόλας με 89-81 και να κάνει το 2/2 στον όμιλο της, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη πρόκριση στα ημιτελικά.

Ανησυχία για τον τραυματισμό του Χουάντσο Ερναγκόμεθ στο Προολυμπιακό τουρνουά

Οι "φούριας ρόχας" δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν ακόμη υψηλά στάνταρ απόδοσης στις αναμετρήσεις τους στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Βαλένθια αλλά το δύσκολο δύο στα δύο που έχουν πετύχει τους δίνει λίγες ημέρες ηρεμία μέχρι τα ημιτελικά.

Η Ισπανία είχε σε εξαιρετική ημέρα τους Σάντι Αλντάμα και Γουίλι Ερναγκόμεθ που έκαναν... πάρτι κάτω από τις δύο ρακέτες και με 24 και 22 πόντους αντίστοιχα, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους που περιμένει τον αντίπαλο της ανάμεσα σε Φινλανδία και Πολωνία στα ημιτελικά.

Spain 🇪🇸 vs Angola 🇦🇴 | Highlights | FIBA OQT 2024 Spain


Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο στάθηκε στον τραυματισμό του Χουάντσο Ερναγκόμεθ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το παιχνίδι κόντρα στο Λίβανο, τονίζοντας πως έχει θέμα στο περπάτημα του.

"Ήταν αδύνατο για τον Χουάντσο να είναι μαζί μας σήμερα. Μετά βίας μπορεί να περπατήσει κανονικά. Προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, σε περίπτωση που ο τραυματισμός επιδεινωθεί. Όπως και στην περίπτωση του Αμπρίνες, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε αν θα μπορέσει να επιστρέψει."