Την εμπιστοσύνη στον προπονητή που την οδήγησε σε δύο συνεχόμενους τελικούς στη Euroleague δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τσους Ματέο να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη "Βασίλισσα" για ακόμη δύο χρόνια μέχρι το 2026.

Ανανέωσε το συμβόλαιο του Τσους Ματέο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τσους Ματέο στα δύο χρόνια που κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, καθώς έχει κατακτήσει μία φορά τη Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό με το απίστευτο σουτ του Σέρχιο Γιουλ και τη δεύτερη που έφτασε στον τελικό ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει το back to back στους τίτλους, ο Τσους Ματέο αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης, καθώς οδήγησε τους "μερέγχες" στην κορυφή της κανονικής διάρκειας έχοντας σε 34 παίχνίδια μόλις επτά ήττες.

Για τον λόγο αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2026, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως πιστεύει στις δυνατότητες του και πως με τις κατάλληλες προσθήκες στις μεταγραφές θα μπορέσει να φτάσει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Η μετάβαση από την εποχή του Πάμπλο Λάσο σε εκείνη του Ματέο έγινε ομαλά, με τον Ισπανό τεχνικό να καταφέρνει να κάνει ακόμη και τον πιο απαισιόδοξο οπαδό της "Βασίλισσας" να πιστέψει σ' εκείνον, καθώς σε δύο χρόνια παρουσίας του εκεί κατέκτησε πέντε τίτλους.