Ο Παναθηναϊκός είχε για προτεραιότητα τον Δημήτρη Γιαννούλη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Όμως, αφού ο διεθνής φουλ μπακ αποφάσισε να μείνει στο εξωτερικό, οι "πράσινοι" κινήθηκαν για τις επόμενες περιπτωσεις που είχαν στη λίστα τους. Ο Πέντρο Ρεμπότσο ήταν μία από αυτές. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, όχι η πρώτιστη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απέμεναν ελάχιστα για να συμφωνήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ατζέντη του 29χρονου Πορτογάλου. Παρ' όλα αυτά, η ενεργοποίηση άλλων επιλογών, που ενδιαφέρουν πιο πολύ τους "πράσινους", επιφέρει οπισθοχώρηση στην υπόθεση. 

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η περίπτωση Έντσο Ντίας


Ο Παναθηναϊκός αναλύει δύο άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Δεν είναι, όμως, βέβαιο πως ο Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ είναι μία από αυτές ή αποτελεί ξεχωριστή υπόθεση. Αργεντινός δημοσιογράφος, ονόματι Σεμπάστιαν Σρουρ, έγραψε πως ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στους "μιγιονάριος". Οι Αργεντινοί απέρριψαν την πρόταση. Από τη μεριά της η ΠΑΕ επισήμανε ότι θα επανέλθει με νέα, βελτιωμένη προσφορά. 

Η άλλη (ή άλλες) περίπτωση δεν έχει γίνει γνωστή. Στο επιμύθιο, ο Ρεμπότσο δεν έχει "τελειώσει" από τους "πράσινους". Περισσότερο στο "περίμενε" τον έχουν.