Οριστικά στην Κλαμπ Μπριζ θα παίζει από την προσεχή σεζόν, 2024-25, ο Χρήστος Τζόλης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε το άλμα μετά τον ένα χρόνο του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και υπέγραψε με τη βελγική ομάδα -η οποία απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε, στους προημιτελικούς του Conference League- συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο Τζόλης θέλει να... ξορκίσει την κατάρα του ενός χρόνου, αφού το 2021-22 έπαιξε στη Νόριτς, το 2022-23 στην Τβέντε και το 2023-24 στη Φορτούνα.






Ο Τζόλης ευχαρίστησε τη γερμανική ομάδα, της οποίας ήταν πρώτος σκόρερ πέρυσι αλλά δεν κατάφερε να την οδηγήσει στην Bundesliga μέσω των μπαράζ, με το σύλλογο να ανταποδίδει, τονίζοντας ότι έφτιαξαν μαζί όμορφες στιγμές. 

Χρήστος Τζόλης, μεταγραφές: Η ευχαριστήρια ανάρτηση

Ντίσελντορφ, η σεζόν 2023-24 θα μείνει για καιρό στη μνήμη. Με έκανες να νιώθω σαν στο σπίτι μου από την αρχή. Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. ο να τερματίσω τη σεζόν ως κορυφαίος σκόρερ ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τον προπονητή, όλο το επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους εκπληκτικούς φιλάθλους. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν. Ήταν σύντομη η παρουσία μου αλλά ξεχωριστή. Ευχαριστώ Ντίσελντορφ. 




Η απάντηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ 


Σε ευχαριστούμε για όλα Χρήστο. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπες και εσύ: ήταν σύντομο αλλά ξεχωριστό. Και ήταν τόσο έντονο, είσαι ξεχωριστός εντός και εκτός γηπέδου! Θα έχεις πάντα θέση στις καρδιές της οικογένειας της Φορτούνα. Τα καλύτερα για το μέλλον σου! Και θα σε παρακολουθούμε.