Μπορεί ο Γιώργος Παπαγιάννης να είναι αφιερωμένος ψυχή τε και σώματι στην εθνική Ελλάδος και την πορεία της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μέσω του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, ωστόσο πρόλαβε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 27χρονος Έλληνας σέντερ συμφώνησε με τη Μονακό για ένα χρόνο, με απολαβές που θα ανέρχονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. 

Ο Παπαγιάννης θα συνεχίσει ως συμπαίκτης του Νικ Καλάθη, αφού πέρυσι ήταν μαζί στη Φενέρμπαχτσε, ενώ θα ανταμώσει για πρώτη φορά με τον Μάικ Τζέιμς. Ο Παπαγιάννης έφυγε το 2016 από τον Παναθηναϊκό και το ίδιο καλοκαίρι έφτασε ο Τζέιμς στο Μαρούσι. Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ, που μάλιστα το... είχε πει για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό, έπαιξε ξανά για λίγο στους "πράσινους" το 2018, όμως το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Παπαγιάννης επέστρεψε. 

Ο διεθνής σέντερ, πάντως, πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τον ημιτελικό με τη Σλοβενία και τον επικείμενο τελικό, ειδικά αν η μαγνητική δείξει ότι ο Διόσκουρός του στη ρακέτα, Κώστας Αντετοκούνμπο, αδυνατεί να βοηθήσει.