Ο Ολυμπιακός πυροδοτεί την... βόμβα με την μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει το μέλλον του στα "ερυθρόλευκα"! Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν μια από τις ομάδες που έδειξαν "ζεστό" ενδιαφέρον για την απόκτηση του ωστόσο ο Βούλγαρος φόργουορντ αποφάσισε να επιστρέψει στο λιμάνι και να συνεχίσει από εκεί που... σταμάτησει με τους Πειραιώτες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και πήρε θέση μέσω video story του στο Instagram όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι "ερυθρόλευκοι" πανηγυρίζουν λες και πήραν το... ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα με την επιστροφή του. Μάλιστα, αποθεώσε τον Σάσα χαρακτηρίζοντάς τον παικταρά!

Το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ανάμεσα στους "μνηστήρες" που διεκδικούσαν τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος εντέλει θα καταλήξει στο λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σε μια μεταγραφή που επιθυμούσαν διακαώς οι "ερυθρόλευκοι". Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" έκανε το πρώτο σχόλιο για την λόγω μεταγραφή, αποθεώσε τον Βούλγαρο φόργουορντ, ενώ δήλωσε πως τον ξεπερνά το γεγονός ότι ο "ερυθρόλευκος" σύλλογος πανηγυρίζει λες και πήρε το... ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα για έναν παίκτη με τον οποίο δεν πήρε σοβαρούς τίτλους.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Βεζένκοφ δεν... χωρούσε τη δεδομένη στιγμή στους "πράσινους" οι οποίοι διαθέτουν στη θέση του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Ντίνο Μήτογλου.




Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

"Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοβ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλαιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι... Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το... αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε, σοβαρούς, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά, απορώ".