Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος αφού υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027 και ανακοινώθηκε και επίσημα από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, "πέταξε" με προορισμό την Ολλανδία και το Μπουργκ Χααμστέντε στο οποίο η "Ένωση" πραγματοποιεί το δεύτερο σκέλος της βασικής προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΠΑΕ μοιράστηκε μέσω βίντεο της μια... γεύση από τον νεοαποκτηθέντα Ιταλό γκολκίπερ που προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων των "κιτρινόμαυρων", Κάρλος Ρόα!

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι! | AEK F.C.


Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (03/07) στο Μπουργκ Χααμστέντε στην Ολλανδία, εκεί όπου η ΑΕΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο γυμναστήριο... παρέα με τον Νόρντιν Άμραμπατ, η επόμενη μέρα (04/07) τον βρήκε στο... χορτάρι εκεί όπου προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Κάρλος Ρόα.

Στη συνέχεια είχε τετ-α-τετ και δούλεψε μαζί με τους γκολκίπερ της β΄ομάδας, Θεοχάρη και Αγγελόπουλο οι οποίοι έχουν υπερασπιστεί τα γκολποστ της "Ένωσης" στα δυο της φιλικά στην Ολλανδία κόντρα σε Άλκμααρ και Μπέρσχοτ.



brinioli_aek
brinioli_proetoimasia
aek_brinioli
aek_termatofulakes
alberto_brinioli
brinioli_ollandia