Η παραμονή του Έντι Ταβάρες μαζί με αυτή του Μάριο Χεζόνια "έκαιγε" για την Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μαδριλένοι γνώριζαν πως είχαν μαζευτεί ουκ ολίγοι "μνηστήρες" για την απόκτηση τους και φρόντισε να τους αφήσει με την... πίκρα και να τους ανανεώσει. Η αρχή έγινε με τον Κροάτη σούπερ σταρ και στη συνέχεια, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με έναν εκ των κορυφαίων και ανίκητων σέντερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη φανέλα της "Βασίλισσας" για τα επόμενα πέντε χρόνια και μάλιστα με... "μυθικό" συμβόλαιο!


Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Έντι Ταβάρες για τα επόμενα πέντε χρόνια

Δημοσιεύματα από την Ισπανία έκαναν λόγο όλο αυτό το διάστημα για νέο πενταετές συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και ο "ανίκητος" κάτω από τη ρακέτα Έντι θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρεάλ για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα της Ισπανίας, η Ρεάλ προσφέρει γη και... ύδωρ στον Ταβάρες. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ κάτι που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο σέντερ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν ένας εκ των κορυφαίων του συνόλου του Τσους Ματέο μετρώντας κατά μέσο όρο  9,6 πόντους και 6,3 ριμπάουντ στην Euroleague.