Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται προ των πυλών και οι ομάδες ετοιμάζονται για το σπουδαιότερο αθλητικό ραντεβού που δίνεται στο Παρίσι! Η Αυστραλία την οποία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος αν προκριθεί μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά προχώρησε στα... αποκαλυπτήρια της 12αδας που επέλεξε για το ολυμπιακό τουρνουά του μπάσκετ η οποία είναι γεμάτη από NBA καθώς βρίσκονται οκτώ μπασκετμπολίστες που "λάμπουν" στα παρκέ του "μαγικού κόσμου"!

Οι 8 θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι... 9 όμως οι "Μπούμερς" αποφάσισαν να "κόψουν" έναν NBAer που αγωνίζεται στους Μπλέιζερς! Τον Ματίς Τάιμπουλ.

Με 8 NBAers η 12αδα της Αυστραλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Η Ελλάδα αν καταφέρει να προκριθεί από το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι "Μπούμερς" έκαναν γνωστές τις επιλογές τους ανακοινώνοντας την 12αδα που θα βρεθεί στο Παρίσι.

8 (!) NBAers είναι έτοιμοι να δώσουν λίγη από την... λάμψη τους, με τα ονόματα των Πάτι Μιλς και Τζο Ίνγκλς να ξεχωρίζουνΜάλιστα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο προπονητής της Αυστραλίας αποφάσισε να "κόψει" και να αφήσει εκτός τον Ματίς Τάιμπουλ που αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.


Αναλυτικά η προεπιλογή της Αυστραλίας: Τζος Γκίντι, Ντάισον Ντάνιελς, Τζος Γκριν, Πάτι Μιλς, Ντάντε Έξουμ, Τζοκ Λάνταλ, Ντούπ Ριθ, Τζο Ινγκλς, Τζακ ΜακΒέιθ, Γουίλ Μανγκάι, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Νικ Κέι