Το... κοινό ταξίδι του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε στο τέλος του! Ύστερα από πέντε χρόνια στα "ερυθρόλευκα", ο Μαροκινός επιθετικός φεύγει από το λιμάνι έχοντας πανηγυρίσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό, με το επόμενο βήμα στην καριέρα του, στα 37 του χρόνια, να αναμένεται να τον βρει στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ

Από τον Ολυμπιακό στην... Κύπρο για μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί

Έτοιμος για μια νέα πρόσκληση στην καριέρα του είναι ο Γιουσέφ ελ Αραμπί που από τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να τον δούμε να αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον κυπριακό σύλλογο και πλέον απομένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czttv00nmddt)
Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμούσε διακαώς να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του με τον Ελ Αραμπί μετά τα επιτεύγματά του με την ερυθρόλευκη φανέλα και του έκανε πρόταση για 1+1 χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για έναν επιπλέον χρόνο ανάλογα με τις συμμετοχές του 37χρονου φορ. Απομένουν τα διαδικαστικά για να επιτευχθεί το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο παίκτης να γίνει κάτοικος... Κύπρου.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε ο Ελ Αραμπί κατέγραψε συνολικά 225 συμμετοχές με απολογισμό 94 γκολ. Γεύτηκε κάθε... χαρά με τους Πειραιώτες, με τους οποίους πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδος και φυσικά την ιστορική και ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή κατάκτηση του Europa Conference League.