Η φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα ήταν ένα... ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν την προηγούμενη χρονιά, με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι να κλείνει καλά τη σεζόν. Οι "τζιαλορόσι" πλέον ετοιμάζουν τις κινήσεις τους στις μεταγραφές, με το "μπαμ" του Φεντερίκο Κιέζα να είναι προ των πυλών.

Θέλει να "αρπάξει" με μεταγραφή τον Κιέζα η Ρόμα από τη Γιουβέντους

Οι μεταγραφές στη Serie A από τη μία μεγάλη ομάδα στην άλλη είναι τις περισσότερες φορές γνωστό φαινόμενο αλλά πραγματοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις ελεύθερων παικτών. Η Ρόμα όμως θέλει να κάνει την έκπληξη και να ολοκληρώσει ένα μεγάλο... μπαμ.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Κιέζα που βρισκόταν πριν από λίγες ημέρες στη Γερμανία για το Euro 2024. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός μπορεί να μην "έλαμψε" με τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση, αλλά ήταν από τους πιο επικίδυνους ποδοσφαιριστές της "σκουάντρα τζούρα".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d20t62ukpupt)
Η Ρόμα θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και το γεγονός πως ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα, δεν υπολογίζει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της για να τον αποκτήσει με μεταγραφή, προσφέροντας μάλιστα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η απόκτηση του Κιέζα φαίνεται να έχει προχωρήσει για τους "τζιαλορόσι", με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι να είναι μεγάλος... θαυμαστής του ποδοσφαιριστή που σε τέσσερα χρόνια στη "Γηραιά Κυρία" είχε 131 συμμετοχές με 32 γκολ και 23 ασίστ.