Το όνειρο των οπαδών του Ολυμπιακού έγινε πραγματικότητα, με τους Πειραιώτες να καταφέρνουν μετά από 99 χρόνια ιστορίας να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Η επιτυχία τους στο Conference League ταξίδεψε ανά τον κόσμο, με το "World Soccer" να έχει στο εξώφυλλο του, τους "ερυθρόλευκους".

Στο εξώφυλλο του "World Soccer" ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας στον τελικό του Europa Conference League της Φιορεντίνα με 1-0 και κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του στο ποδόσφαιρο, γεγονός που έκανε αίσθηση παγκοσμίως.

Οι αναφορές στους "ερυθρόλευκους" είναι όλο και περισσότερες στον διεθνή τύπο, με το χρηματιστήριο Nasdaq στο παρελθόν να έχει την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο bilboard του στην Times Square. Πλέον ο Ολυμπιακός μπήκε στο εξώφυλλο του "World Soccer" για την τεράστια επιτυχία του.

Πιο συγκεκριμένα στην έκδοση του Ιουλίου υπάρχουν οι κάτοχοι των ευρωπαϊκών τίτλων, με την Αταλάντα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό να δεσπόζουν, ενώ στο ίδιο εξώφυλλο βρέθηκε η μαγική ομάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι που κατέκτησε την Premier League.

world_soccer_olympiacos