Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μη κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρουσουοβόρι στο Wimbledon και να αποκλείστηκε, αλλά η Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο τουρνουά, κερδίζοντας με 2-1 σετ την Ντάρια Κασατκίνα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να της δίνει τα συγχαρητήρια του.

Η πρόκριση της Μπαντόσα στο Wimbledon και ο υπερήφανος Τσιτσιπάς

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε η Πάουλα Μπαντόσα στον τρίτο γύρο του Wimbledon κόντρα στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Ντάρια Κασάτκινα και με τέσσερα συνεχόμενα γκέιμς στο φινάλε πήρε την πρόκριση για τους "16" της διοργάνωσης.



Η Ισπανίδα μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον σύντροφο της, Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πήγε να την αγκαλιάσει και να της αναφέρει πόσο υπερήφανος είναι για την παρουσία της στο Wimbledon αλλά και την εμφάνιση της στον αγώνα.



Η Μπαντόσα θα τεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Ντόνα Βέκιτς και την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αν προχωρήσει να συναντήσει και τη Μαρία Σάκκαρη που τίθεται αντιμέτωπη με την Έμμα Ραντουκάνου.