"Πύρρειος" ήταν η νίκη για την Ισπανία στον προημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Γερμανία, με τους "φούριας ρόχας" να παίρνουν την πρόκριση για τους "4" της διοργάνωσης αλλά να χάνουν σημαντικά "γρανάζια" από την ομάδα είτε με τραυματισμό είτε με τιμωρία.

Πολλές σημαντικές απουσίες για την Ισπανία στον ημιτελικό του Euro 2024 

Αρκετά αλλαγμένη αναμένεται να παρουσιαστεί η Ισπανία στον ημιτελικό του Euro 2024, καθώς ο τραυματισμός του Πέδρι αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2hqagnv3vk9)
Πέραν της απουσίας του Πέδρι, οι "φούριας ρόχας" θα στερηθούν τις υπηρεσίες τριών τουλάχιστον ακόμη ποδοσφαιριστών, καθώς ο Λε Νορμάν - που αποχώρησε και ως τραυματίας στο ημίχρονο - δέχθηκε κάρτα και θα απουσιάσει από το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του.

Τα προβλήματα δε σταματούν εκεί, καθώς στη τελευταία φάση της αναμέτρησης κόντρα στη Γερμανία ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε φάουλ για να "κόψει" την αντεπίθεση των "πάντσερ" με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα - με δεύτερη κίτρινη - και να χάσει κι εκείνος τον ημιτελικό.

Η πιο "ανόητη" θα έλεγε κανείς απουσία για την Ισπανία θα είναι εκείνη του αρχηγού της, Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος αν και έγινε αλλαγή στο 80ο λεπτό, πήρε κίτρινη κάρτα λίγες στιγμές μετά το γκολ του Μερίνο και αναμένεται κι εκείνος να χάσει τον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Πορτογαλία ή τη Γαλλία.