Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού εκτός από το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού αναμένεται να είναι και η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση των τελευταίων ετών στο μπάσκετ, με όλες τις χώρες να κατεβάζουν απίστευτες ομάδες και τις ΗΠΑ να ξεχωρίζουν.

Έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Κάρι

Η παρουσία των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αναμένεται να θυμίσει την... Dream Team του παρελθόντος με τις επιλογές του Στιβ Κερ να είναι απίστευτες. Η παρουσία του Λεμπρόν Τζέιμς στην ομάδα τα λέει όλα, με τον "Βασιλιά" να θέλει να βάλει ακόμη ένα χρυσό στη συλλογή του.

Στις επιλογές βρίσκεται και ο Στεφ Κάρι ο οποίος παρά την πολύ κακή χρονιά των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και περιμένει πως και πως το ραντεβού για το Παρίσι και το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα του.

"Έχουμε 39 μέρες περίπου για να ετοιμαστούμε και να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο. 12 τρομερά ταλαντούχοι παίκτες μαζεύονται για έναν στόχο, το χρυσό. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από όταν έπαιξα για την Εθνική Αμερικής, το 2014, οπότε είμαι ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Κάρι, ο οποίος "λιώνει" στην προπόνηση.