Τα σενάρια ήταν αρκετά για τον τρόπο που θα μπορέσουν οι δύο ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς να αγωνιστούν στην ίδια διοργάνωση. Η UEFA έλυσε τελικά το πρόβλημα που δημιουργούταν με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα να βρίσκονται στο Champions League, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νις θα συναντηθούν στο Europa League.

Κανονικά στο Champions League Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα - Έλυσε το θέμα η UEFA

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αλλά έγινε και επίσημο πλέον από την UEFA πως οι ομάδες που βρίσκονται υπό το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα μπορούν να αγωνίζονται κανονικά στην ίδια διοργάνωση χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός περιορισμός.

Η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις που χρειάζονταν στην πλευρά τόσο της γαλλικής λόγω της Νις αλλά και της ισπανικής λόγω της Τζιρόνα για να μπορέσουν να αγωνιστούν μαζί.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τζιρόνα βρίσκονται στο City Group και θα αγωνίζονται αμφότερες στο Champions League, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νις είναι επιχειρήσεις που ελέγχει η Ιneos με τις δύο ομάδες αυτές να είναι του χρόνου στο Europa League.