Aνεπανάληπτες στιγμές ζει ο Καναδάς! Στην πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση του Copa America κατάφερε αν και ήταν αουτσάιντερ να πάρει μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ο Κρεπό να αποκρούσει δυο πέναλτι στη "ρώσικη ρουλέτα" μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Το φινάλε με το κοντράστ συναισθημάτων... συγκλονιστικό! Οι Καναδοί που... πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δεν έχουν εύκολο έργο στη φάση των "4" αφού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2i8a9xskxxt)

Ιστορική πρόκριση για τον Καναδά στα ημιτελικά του Copa America

Ο Καναδάς μπήκε... φουριόζος στο παιχνίδι και ήθελε να επιβάλλει τον ρυθμό του από νωρίς. Η πίεση που ασκούσε στα καρέ της Βενεζουέλας εξαργυρώθηκε με το καλύτερο τρόπο αφού μόλις στο 13ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Σάφελνμπεργκ ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Ρόμο και έγραψε το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2i6806hqvep)
Η Βενεζουέλα μετά το αρχικό... σοκ αφού βρέθηκε από νωρίς να "κυνηγά" το σκορ, δεν κατάφερε όσο και αν απειλούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο μέρος το οποίο ήρθε εντέλει στο 64ο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Ροντόν είδε εκτός εστίας τον Κρεπεάου και με εκπληκτική λόμπα από μακριά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα με 1-1 και φυσικά την... αποθέωση από τις εξέδρες. Ο επιθετικός της Πατσούκα έγινε παράλληλα ο πρώτος σκόρερ της Βενεζουέλας στο Copa America.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2i68cu0v4cp)
Oι δυο ομάδες αν και "πάλεψαν" να βρουν το νικητήριο γκολ δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια μεγάλη φάση και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στη "ρώσικη ρουλέτα". Εκεί όπου ο Κρεπό έγινε... ήρωας και απέκρουσε δυο από τα τρία πέναλτι που έχασε η Βενεζουέλα και ο Καναδάς πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2i6c3pn0ewx)

Η διαδικασία των πέναλτι

1ο Πέναλτι - Ροντόν (γκολ)
1ο Πέναλτι - Ντέιβιντ (γκολ)
2ο Πέναλτι - Ερέρα (δοκάρι)
2ο Πέναλτι - Μιλάρ (άουτ)
3ο Πέναλτι - Ρινγκόν (γκολ)
3ο Πέναλτι - Μπομπίτο (γκολ)
4ο Πέναλτι - Σαβαρίνο (επέμβαση Κρεπεάου)
4ο Πέναλτι - Εουστάνκιο (επέμβαση Ρομό)
5ο Πέναλτι - Κάντιζ (γκολ)
5ο Πέναλτι - Ντέιβις (γκολ)
6ο Πέναλτι - Άνχελ (επέμβαση Κρεπεάου)
6ο Πέναλτι - Κονέ (γκολ)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2i70ob5libl)