Η ΑΕΚ έχει πατήσει... γκάζι στον μεταγραφικό της σχεδιασμό! Μετά την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, την ανανέωση του Άμραμπατ, την συμφωνία της με τον Ρομπέρτο Περέιρα και την υπόθεση του Αμπουμπακάρι Κοϊτά που βρίσκεται σε... καλό δρόμο, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Θωμά Στρακόσα. Ο Ιταλός γκολκίπερ προβάρει τη φανέλα της "Ένωσης" αφού οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, η Μπρέντφορντ έδωσε το "ok" και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους "κιτρινόμαυρους" με τετρατές συμβόλαιο.

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Στρακόσα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της σε ότι αφορά τα γκολποστ όταν και ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να "κόψει" από την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία τόσο τον Γιώργο Αθανασιάδη όσο και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Η "Ένωση" αποφάσισε πως θέλει να προχωρήσει σε ολικό λίφτινγκ ενόψει της νέας σεζόν και η πρώτη κίνηση της ήταν η απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Thomas Strakosha Skills Best Saves 2022 - HD


Από τους βασικούς μεταγραφικούς της στόχους ήταν ο Θωμάς Στρακόσα, ο γκολκίπερ της Μπρέντφορντ τον οποίο και είδαμε στα γήπεδα της Γερμανίας με την Αλβανία για το Euro 2024. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δούλεψαν αρκετά για την περίπτωση του, έπεισαν τον Αλβανό τερματοφύλακα για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα με τον ίδιο, ενώ βρέθηκε και η "χρυσή'' τομή με την Μπρέντφορντ.

Πλέον, απομένουν τα διαδικαστικά με την Μπρέντφορντ και τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην ΑΕΚ όπου θα αποτελέσει το δίδυμο τερματοφυλάκων μαζί με τον Μπρινιόλι. Μάλιστα, ο Στρακόσα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μόλις διευθετηθούν όλα, θα ενταχθεί στην προετοιμασία.