Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Euro 2024 δίνει μοναδικές παραστάσεις στα γήπεδα της Γερμανίας με φόντο τον μεγάλο τελικό της 14ης Ιουλίου! Μετά από δραματικά φινάλε, Γαλλία και Ισπανία έκλεισαν... ραντεβού στα ημιτελικά της διοργάνωσης και μένει να φανεί ποιες ακόμη δυο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τους "4". Η Αγγλία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ελβετία, ενώ η Ολλανδία κοντράρεται με την Τουρκία. Αναλυτικά οι ώρες και το κανάλι μετάδοσης των αγώνων.

Η Αγγλία του Κέιν θέλει την πρόκριση κόντρα στην εντυπωσιακή Ελβετία στο Euro 2024

Στο "Merkur Spiel-Arena" του Ντίσελντορφ η Αγγλία που όχι απλά δεν έχει εντυπωσιάσει αλλά προβληματίσει περισσότερο με την αγωνιστική της εικόνα και προκρίθηκε λόγω του Χάρι Κειν στην παράταση του αγώνα με την Σλοβακία, θα τεθεί αντιμέτωπη με την φοβερή Ελβετία η οποία άφησε εκτός συνέχειας την Ιταλία και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00, ενώ θα μεταδοθεί τηλεπτικά από την ΕΡΤ3.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dknfwkvjgh)

Οι Άγγλοι που θεωρούνταν ως φαβορί αλλά ο αγγλικός τύπος τους έχει ασκήσει έντονη κριτική ειδικά στον προπονητή τους Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θέλουν να φέρουν το Euro για πρώτη φορά στην Αγγλία. Τα "τρία λιοντάρια" θα παραταχθούν χωρίς τον Μαρκ Γκουέχι που πέρα από τιμωρημένος με δυο κίτρινες είναι και τραυματίας. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2cp13nnu8eh)
Οι Ελβετοί μετρούν την επιστροφή του τιμωημένου Βίντμερ, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Μαρκ Γκουέχι. Στο όριο καρτών για την Αγγλία είναι οι Μπέλινγχαμ, Μέινο, Τρίπιερ, Φόντεν, Γκάλαχερ, ενώ από πλευράς Ελβετίας οι Φρόιλερ, Ροντρίγκεζ, Σιέρο, Εντόι, Τζάκα

Η Ολλανδία θέλει να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Τουρκίας

Στο "Olympiastadion" του Βερολίνου, η Ολλανδία που ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ρουμανία την οποία "καθάρισε" με 3-0 στην φάση των "16", θ αναμετρηθεί με την Τορκία η οποία έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες του Euro, την Αυστρία χάρη στα δυο γκολ του Ντεμιράλ. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 με κανάλι μετάδοσης την ΕΡΤ1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2f921qij42p)

Οι Τούρκοι που θέλουν να βρεθούν στα ημιτελικά μετά το μακρινό 2008, βρίσκονται στο επίκεντρο λόγω του Ντεμιράλ και του πανηγυρισμού των Γκρίζων Λύκων το οποίο οδήγησε την UEFA να τον τιμωρήσει με ποινή δυο αγωνιστικών και έτσι δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στους Ολλανδούς. Παράλληλαμ ο Μοντέλα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιουτσέκ και Κοκτσού. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2fcsg895ncx)

Από την άλλη, η Ολλανδία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάνντσεν ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Στο όριο καρτών για την Ολλανδία είναι οι Φέρμαν, Σάουτεν, Ντούμφρις, ενώ για την Τουρκία οι Τσελίκ, Οζκάν, Γιλντίζ, Γκιουνόκ, Μιουλντούρ, Αϊχάν και Γκιουλέρ.



Οι σημερινές (06/07) μεταδόσεις του Euro 2024

Αγγλία - Ελβετία (19:00, ΕΡΤ3)
Ολλανδία - Τουρκία (22:00, ΕΡΤ1)