Η Αμερική "κατεβάζει" στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 την σύγχρονη έκδοση της Dream Team της USA με ένα ρόστερ φτιαγμένο από τα πιο τρελά όνειρα του κάθε λάτρη του μπάσκετ! Το Παρίσι θα "κατακλυστεί" από τους αστέρες του NBA που θα δώσουν μοναδικές παραστάσεις στο παρκέ με μεγάλο στόχο τι άλλο; Το χρυσό! Οι Αμερικάνοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο Βέγκας και σκορπούν τον φόβο και τον τρόμο στους αντιπάλους τους!


Η Team USA σηκώνει... μανίκια ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Η πρώτη συγκέντρωση των Αμερικανών αστέρων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων είναι... γεγονός! Τα χαράματα του Σαββάτου (06/07) ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Τζοέλ Εμπίντ, ο Κέβιν Ντουράντ , ο Κουάι Λέοναρντ και διάφοροι... άλλοι σούπερ σταρ του αθλήματος συγκεντρώθηκαν στο Λας Βέγκας για να... σηκώσουν μανίκια ενόψει Παρισιού.


Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των Αμερικάνων "έκλεβαν" την παράσταση και άπαντες είναι έτοιμοι να... ταράξουν τα νερά των Ολυμπιακών Αγώνων και τα... παρκέ στα γήπεδα του Παρισιού. Το ρόστερ τους φαντάζει ανίκητο και οι ίδιοι μάλλον νιώθουν πως δεν θα έχουν... αντίπαλο.


Φυσικά, η Αμερική χαρακτηρίζεται απ' όλους ως η σύγχρονη έκδοση της περίφημης Dream Team USA και όχι αδίκως, ενώ είναι ένα από τα μεγάλα φοβαρί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού αρκεί να... ρίξει κανείς μια ματιά στο ρόστερ τους για να βγάλει τα συμπεράσματα του.



Υπενθυμίζεται ότι οι Αμερικάνοι βρίσκονται στο Group C  όπου στην πρώτη φάση θα κοντραριστούν με τη φιναλίστ του Μουντομπάσκετ Σερβία, το Νότιο Σουδάν καθώς και την ομάδα που θα κατακτήσει το Προολυμπιακό τουρνουά του Σαν Χουάν.