Μετρά... αντίστροφα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Ρομπέρτο Περέιρα! Η ΑΕΚ πυροδοτεί την... βόμβα με τον αρχηγό της Ουντινέζε ο οποίος είναι έτοιμος να "συστηθεί" στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 33χρονος αναμένεται άμεσα στην χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του και να ανακοινωθεί και επίσημα από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Περέιρα στην ΑΕΚ

Ο Ρομπέρτο Περέιρα είναι έτοιμος να ξανασμίξει με τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός επιθετικός που ήταν συμπαίκτης στο ξεκίνημα της καριέρας του με τον τεχνικό της ΑΕΚ πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του στην "Ένωση" και να ενισχύσει με την ποιότητα και την εμπειρία του την μεσοεπιθετική γραμμή του "Δικεφάλου".

Roberto Pereyra ► Best Skills, Goals & Assists | 2023 ᴴᴰ


Ο Περέιρα ήταν διακαής πόθος της ΑΕΚ η οποία έκανε γερό... μπάσιμο για την απόκτηση του αφού αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ουντινέζε. Αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά και υπογράψει, θα ενσωματωθεί στην ομάδα με στόχο να τεθεί όσο πιο άμεσα γίνεται στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και να μπορεί να υπολογιστεί ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.


Το who is who του Ρομπέρτο Περέιρα

Στην Ουντινέζε ο Περέιρα έγραψε τη δική του ιστορία και αποχώρησε ως ελεύθερος στη δεύτερη θητεία του στην ιταλική ομάδα. Αρχικά τον είχε αποκτήσει το 2011 όπου και έπαιξε μέχρι το 2015, ενώ επέστρεψε ξανά το καλοκαίρι του 2020. Κατέγραψε συνολικά 227 συμμετοχές με απολογισμό 27 γκολ και 37 ασίστ. Το 2014 τον είχε αποκτήσει η Γιουβέντους έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το 2016... μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουότφορντ στην οποία και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια.

Roberto Pereyra Show | Every Goal & Assist | Serie A 2022/23


Με τη φανέλα της "Μεγάλης Κυρίας" αγωνίστηκε σε συνολικά 68 ματς όπου σκόραρε 6 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ οι Άγγλοι που τον έκαναν δικό τους έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ τον χρησιμοποίησαν σε 115 παιχνίδια όπου και σκόραρε 18 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Αξίζει τονιστεί ότι ο Περέιρα μετρά 19 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής όπου έχει πανηγυρίσει 2 γκολ.