Γράφει ιστορία η Παναγιώτα Δόση που ετοιμάζει για πρώτη φορά στην καριέρα της... βαλίτσες για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η αθλήτρια στο άλμα εις ύψος θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του Παρισιού όπου θα είναι το 14ο μέλος της ελληνικής ομάδας στίβου και είναι έτοιμη να ζήσει στιγμές που έχει τόσο ονειρευτεί από μικρό παιδί!

Η Παναγιώτα Δόση έτοιμη να γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Παναγιώτα Δόση ήταν μόλις μια θέση εκτός πρόκρισης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως μόλις ένα 24ωρο πριν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές, ακυρώθηκε από την αποστολή της Σουηδίας η Μάγια Νίλσον και έτσι η παγκόσμια ομοσπονδία έστειλε πρόσκληση στην Ελληνίδα αθλήτρια στο ύψος με αποτέλεσμα η "γαλανόλευκη" αποστολή του στίβου να φτάσει στους 14 αθλητές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8fpnjcx16h)

Αξίζει να τονιστεί ότι η Δόση θα είναι η δεύτερη Ελληνίδα στο άλμα εις ύψος καθώς έχει πάρει την πρόκριση και η Τατιάνα Γκουσιν. Οι δύο αθλήτριες γράφουν ιστορία αφού η Ελλάδα είχε να λάβει μέρος στο άλμα εις ύψος γυναικών από το 2012, ενώ θα έχει δύο υψίστριες στους Ολυμπιακούς μετά από 32 χρόνια και συγκεκριμένα τους Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.