Πρόκειται για τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιστές των τελευταίων 20 χρόνων και για κάποιους ίσως και όλων των εποχών. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν σπάσει πολλά ρεκόρ στην καριέρα τους, αλλά δεν ήταν όλα θετικά, με τον Πορτογάλο να πλησιάζει στο Euro 2024 μία επίδοση του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Euro 2024 - Πλησίασε την επίδοση του Λιονέλ Μέσι

Η Πορτογαλία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της παράτασης και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ που θα της έδινε πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2024, αλλά τελικά ήταν η Γαλλία εκείνη που χαμόγελασε στο τέλος στην "ψυχοφθόρο" διαδικασία των πέναλτι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2hxprd8emll)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε αρκετές φάσεις σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε, με τον σούπερ σταρ της Αλ Νασρ να συμπληρώνει πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση χωρίς να μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2hwhoobai0x)
Ο Πορτογάλος επιθετικός έφτασε τα 23 σουτ στο Euro 2024 χωρίς να σκοράρει ούτε μία φορά, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χάνει την ευκαιρία να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στα Euro.

Το απόλυτο... αρνητικό ρεκόρ στα σουτ χωρίς να σκοράρει το έχει ο Λιονέλ Μέσι σε Παγκόσμια Κύπελλα, με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι να προσπαθεί 29 φορές να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο Μουντιάλ του 2010, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.