Η σημαία δε μένει πάντα στον ιστό της... με τον Κλέι Τόμπσον μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αλλάζει ομάδα στο NBA. Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και του χρόνου θα αγωνιστεί με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς δίπλα στους Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ.

Αποχαιρέτησε τους Γουόριορς στο NBA ο Κλέι Τόμπσον

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του NBA, διαλύοντας ανά διαστήματα πολλά ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Ο Κλέι Τόμπσον έχοντας δίπλα του τον "Splash Brother" του, Στεφ Κάρι, έκανε σπουδαία πράγματα με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ch1n7dy4a2y9)
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στο Τέξας, ο Αμερικάνος γκαρντ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Ντάλας για να αγωνιστεί τη νέα χρονιά με τους Μάβερικς εκεί που θα βρει δίπλα του, τους Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Κλέι Τόμπσον στο αποχαιρετιστήριο "γράμμα" του ευχαρίστησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για όλα αυτά που έζησαν μαζί και έδωσε το δικό του... σύνθημα πως στο μέλλον θα συναντηθούν ξανά.

"Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια και εικόνες για να εκφράσω πως αισθάνομαι για εσάς. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ για τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Αποτέλεσε τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα των Ουόριορς από την πρώτη ημέρα. Πάντα ήθελα να είμαι ο καλύτερος που μπορούσα και να βοηθήσω ώστε να έρθουν όσα περισσότερα πρωταθλήματα ήταν δυνατόν να έρθουν.

Το καλύτερο κομμάτι δεν ήταν πάντως τα δακτυλίδια, αλλά οι φιλίες που έκανα σε αυτό το διάστημα. Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τους Ουόριορς top-class οργανισμό. Μη στεναχωριέστε που τελείωσε, να είστε χαρούμενοι που συνέβη. Μέχρι να βρεθούμε ξανά".