Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του στην Ολλανδία με το φιλικό προετοιμασίας με τη Χιμπέρνιαν. Η ήττα με σκορ 1-0 φυσικά δεν πειράζει, ειδικά αν υπολογίσει κάποιος ότι νίκησε τους Σκωτσέζους εκτός έδρας και έφερε ισοπαλία εντός στους ομίλους του Conference League την περασμένη περίοδο. Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του "δικεφάλου", έπειτα από τη νίκη του με την ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 2-1

ΠΑΟΚ-Χιμπέρνιαν: Πίεσε αλλά δεν σκόραρε 


Ο "δικέφαλος του Βορρά", χωρίς τον Κωνσταντέλια, ήταν πολύ δημιουργικός στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 5' βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Κοτάρσκι να κάνει λανθασμένο κοντρόλ έπειτα από γύρισμα του Κουλιεράκη και τον Μπόιλ να σκοράρει εύκολα. 

Όμως, σε όλο αυτό το διάστημα πίεσε για την ισοφάριση. Τόσο ο Τάισον όσο και ο Ντεσπόντοφ ήταν οι πιο απειλητικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Καμαρά ήταν πολύ δραστήριος, αλλά απρόσεκτος στην τελική προσπάθεια. 

Ο Κοτάρσκι είχε, από την πλευρά του, μια επέμβαση σε σουτ του Μπόιλ, αποτρέποντας το 2-0. 

Στο δεύτερο μέρος, με νέα ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διατηρήσει το ρυθμό του. Μία τελική κατόρθωσε να κάνει ο "δικέφαλος", με το σουτ του Κουαλιάτα στο 85', αλλά δεν δέχθηκε κιόλας. 


Στο πρώτο ημίχρονο: ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Μαντί, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

Στο δεύτερο ημίχρονο: ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.