Πράγματα και... θαύματα γίνονται στο καλοκαιρινό μεταγραφικό "παζάρι" του NBA! Μετά από μια πενταετία στους Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ αποφάσισε να αλλάξει μπασκετική "στέγη" και να μετακόμισει στην... Φιλαδέλφεια για λογαριασμό των Σίξερς, ενώ μετά από 13 ολοκλήρα χρόνια στους Γουόριορς και τρία πρωταθλήματα, ο Κλέι Τόμπσον ανταμώνει με τον Λούκα Ντόντσιτς αφού ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Ντάλας Μάβερικς.


NBA: Οι Σίξερς ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Πολ Τζορτζ

Ο Πολ Τζορτζ αγωνιζόταν την τελευταία πενταετία στο NBA με τη φανέλα των Κλίπερς ωστόσο ήθελε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και έτσι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να βγει στην αγορά ως free agent. Οι Σίξερς επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του, ο Αμερικανός τα βρήκε σε όλα με την Φιλαδέλφεια και έτσι είναι ετοιμος να συνθέσει μια σούπερ τριάδα με τους Εμπίντ και Μάξεϊ.



Ο Τζορτζ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 8 στους Σίξερς. Με τη φανέλα των Κλίπερς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε κατά μέσο όρο  22.6 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ. "
Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Πολ Τζορτζ στους Σίξερς. Ο Πολ είναι ένας κορυφαίος ακραίος και στις δύο πλευρές του παρκέ που ταιριάζει απόλυτα με τον Τζόελ Εμπίιντ και τον Ταϊρίς Μάξεϊ" δήλωσε ο πρόεδρος της νέας του ομάδας.

Οι Μάβερικς έκαναν δικό τους τον Κλέι Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στους Γουόριορς αποφάσισε πως είχε έρθει η στιγμή να αλλάξει μπασκετική "στέγη" και έτσι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και έγινε free agent. Ο Αμερικανός θα συνεχίσει στους Ντάλας Μάβερικς οι οποίοι τον ανακοίνωσαν και με τη... βούλα, ενώ όπως υποστηρίζεται το τριετές του συμβόλαιο ανέρχεται συνολικά στα 50 εκατομμύρια δολάρια. 


Με τη φανέλα των Γουόριος, ο Τόμπσον πανηγύρισε όλα αυτά τα χρόνια τρία πρωταθλήματα στο NBA 2015,2017,2018) και πλέον η επόμενη μέρα θα τον βρει στο πλευρό του σούπερ σταρ του Ντάλας, Λούκα Ντόντσιτς και του Κάιρι Ίρβινγκ.