Ο Αλέξανδρος Κατράνης εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο MLS και αν και αμυντικός προσφέρει θέαμα και στο... επιθετικό κομμάτι! Η Ρεάλ Σολτ Λέικ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ την οποία "διέλυσε" με 5-2, με τον Έλληνα αμυντικό να πετυχαίνει το τρίτο του φετινό γκολ και να "κλέβει" την παράσταση με απίθανο σουτ

Φοβερό γκολ του Κατράνη στη νίκη της Ρεάλ Σολτ Λέικ στο MLS

Ο Αλέξανδρος Κατράνης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούνα και με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας σηκώνοντας όλο το γήπεδο... όρθιο για τον χειροκροτήσει και αποθεώσει. Ο Έλληνας αμυντικός είχε σκοράρει για το προσωρινό 4-1.

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ μπήκε... φουριόζα στο ματς και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κρουκς. Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 31ο λεπτό με τον Λομπανίτζε όμως οι γηπεδούχοι πήραν ξανά "κεφάλι" στο σκορ στο 59ο λεπτό με τον Ογιέδα.



Με γκολ των Αράνγκο και Κατράνη στο 68' και το 78' η Ρεάλ Σολτ Λέικ προηγήθηκε με 4-1, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-2 με τον Ρίος. Στο 84ο λεπτό, ο Λούνα που έδωσε τρεις ασίστ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 με σουτ.