Oι Λέικερς τάραξαν τα... νερά του NBA με την απόκτηση του γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι τον οποίο επέλεξαν στο νούμερο 55 του Draft και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία καθώς θα είναι η πρώτη φορά που γιος και πατέρας θα είναι συμπαίκτες στον "μαγικό κόσμο" του μπάσκετ την ίδια χρονική περίοδο.

Όλοι αδημονούσαν για το έστω ανεπίσημο ντεμπούτο του νεαρού μπασκετμπολίστα στο California Classic που  άνοιξε την αυλαία στα Summer League του Σακραμέντο όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και να δείξει όπως θα ήθελε το ταλέντο του αφού έμεινε μόλις στους 4 πόντους!

Σε... ρηχά νερά στο ντεμπούτο του με τους Λέικερς ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι

Το California Classic του Σακραμέντο μονοπώλησε το ενδιαφέρον κυρίως γιατί ο Μπρόνι Τζέιμς θα έδινε μια... γεύση από το ταλέντο του και τις επιδόσεις του στο παρκέ οι οποίες σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι. Ο γιος του "Βασιλιά" αγωνιζόμενος ως βασικός ποιντ γκάρντ, ολοκλήρωσε τον αγώνα των Λέικερς με τους Κινγκς με 4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Στο Λος Άντζελες έχουν μεγάλες βλέψεις για τον Μπρόνι και περιμένουν πολλά από εκείνον τον οποίο θα ήθελαν να δουν να εξελίσσεται όπως ο πατέρας του που θεωρείται ένας από τους μεγάλους σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ. Κουβαλά στις... πλάτες του το βαρύ όνομα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και φυσικά στόχος του είναι να δείξει τα καλά στοιχεία του για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.

Bronny James 4 pts 2 rebs 2 asts vs Kings 2024 Summer League

Σημειώνεται ότι στον αγώνα των Λέικερς με τους Κινγκς, τη νίκη πήρε το Σακραμέντο με 108-94Για την... ιστορία, οι Κινγκς είχαν ως κορυφαίο τον Άντονις Αρμς με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Τζόρνταν Φορντ πέτυχε 17 πόντους.